Un McDonald’s, un supermercat i oficines a Les Oliveres

  • Sara Simonet

El vell magatzem de la família Núñez Garcia es transformarà en un complex arquitectònic que pretén, segons expliquen els promotors, donar una nova vida a l’actualment deprimit barri de Les Oliveres.

Sense més botiga que la que hi ha a la benzinera i un queviures -amb els preus per sobre del mercat-, la nova edificació portarà al barri, si es compleixen les expectatives, un supermercat petit i funcional. Però el més important és que portarà un McDonald’s, amb el seu corresponent McAuto.

Al conegut restaurant de fast food està previst afegir-hi dos negocis complementaris, un d’ells es vol que sigui un supermercat que doni al barri el que fa molts anys que no té. La resta de la construcció han de ser diferents oficines 4.0 dedicades probablement a les noves tecnologies.

A més dels negocis i les oficines del que serà un edifici sostenible, el solar comptarà amb espais verd per al gaudi dels veïns. “Ens agradaria que servís per revitalitzar el barri i perquè es vegi el potencial de tota la façana del lateral de la carretera amb el parc de Can Zam davant”, explica el representant de la família.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: