La iniciativa “Plogging Tour” arriba a Santa Coloma el 3 d'octubre

  • Sara Simonet

El proper 3 d'octubre arriba a Santa Coloma el Plogging Tour, una iniciativa gratuïta pionera al món, accessible per a tots els públics, que promou l'esport i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, en el marc de l'Agenda 2030.

La iniciativa, que es durà a terme al Parc Fluvial del Besòs i que començarà a l'Antic Pont de Santa Coloma a les 10:30 h, consisteix a recollir escombraries alhora que es fa exercici físic (running, senderisme, ciclisme, etc.). D'aquesta manera, a través de l'esport, es consciencia a la gent de la gran quantitat de residus que generem i d'on els llencem, contribuint, al mateix temps, a la restauració dels ecosistemes i a la cura del medi ambient.

El Plogging Tour dona resposta a les problemàtiques actuals, ambientals i socials, com el canvi climàtic, l'augment de la temperatura en els ecosistemes, el sedentarisme, la pèrdua de biodiversitat i la valorització del patrimoni natural i cultural de les ciutats.

Foto: Andreu Fernández

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: