La restaurada font ornamental del Parc Europa torna a lluir

  • Albert Gracia

El 31 de desembre es va restablir el funcionament de la font ornamental situada a l'illa central del parc Europa, que durant els darrers sis mesos ha estat objecte d’una reforma i rehabilitació important per adequar la sala de màquines i la seva instal·lació hidràulica i de llum a la nova tecnologia, després d’haver estat gairebé una dècada sense funcionar en aplicació del decret de sequera.

L’Ajuntament ha invertit en aquesta actuació de millora de la font del parc Europa quasi dos-cents mil euros (172.051 euros). Podeu veure aquesta font en funcionament, en horari d’hivern, de dilluns a divendres de 12 a 13.30 i de 17 a 19 h, i els caps de setmana de 10 a 19 h.

És l’última de les fonts que s’han restablert en els darrers mesos. Recordem que el juny del 2018 es va rehabilitar i restablir el funcionament de la font situada a la part baixa de la plaça de la Vila i que, el març de 2020, es va restablir el funcionament de la font de la plaça d’en Baró.

Fotografia: Andreu Fernández. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.