El Rotary Club de Santa Coloma passa el balanç de l’any

  • Albert Gracia

El passat 14 de desembre, es va reunir per últim cop de l’any, el Rotary Club Santa Coloma de Gramenet, on es van acordar les aportacions que es faran als diferents projectes de la nostra ciutat i d’altres d’internacionals. Seguint la línia habitual, aquest any, degut a la cancel·lació del tradicional concert anual per a la recaptació de fons, les quantitats que es destinen provenen de les quotes dels socis i de les aportacions extraordinàries efectuades per alguns d’ells. Aquests són alguns projectes:

  • Projecte Alpan, menjadors socials de Barcelona, de la mesa de presidents dels Rotary club de Barcelona i els voltants: 400 euros.
  • Centre cultural Airinhos da nosa Galicia, per col·laborar amb les despeses de bugaderia del seu projecte de recollida de mantes: 600 euros.
  • Centre Obert Rialles, pel seu projecte de joguines per a tots: 825 euros.
  • Creu Roja del Barcelonès Nord, pel seu projecte de joguines: 500 euros.
  • A l’entitat Cultivant Vida, per la construcció de pous i horts a Gambia, el projecte internacional de l’entitat colomenca dels últims anys. L’últim concert estava destinat a aquest projecte: 1.570 euros.
  • A la ONG Makary Blangoa, en el seu projecte d’escoles al Camerún, el li apadrinarà una aula els tres propers anys: 600 euros.

Aquest any, a més del concert, hi havia previst un mercat solidari que ha quedat posposat i que s’espera que es pugui fer de cara a aquest 2021. En la mateixa reunió, es va donar la distinció de Paul Harris, la màxima que es concedeix en la institució, al president del club del curs 19-20, Mario Ferrer Arasa. Cal indicar que el Rotary Club Santa Coloma de Gramenet va obtenir en aquell curs la menció de Rotary Internacional per haver aconseguit els objectius establerts pel districte.       

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.