Cap de setmana cultural: correfoc, sardanes i castells

  • Xavier López

 

Avui dissabte, la Colla Jove de Dimonis presentarà el Correfoc de primaveraL'inici de l'espectacle es farà a les 22h al Parc dels Enamorats. A les 22:30h començarà el correfoc, també al Parc dels Enamorats, i finalitzarà a la Plaça dels Safaretjos

L’Audició del dia del Soci i Dia Universal de la Sardana es farà demà diumenge a la Font de l’Alzina, a partir de les 10h. A aquesta hora començarà l’esmorzar -inclou coca i vi-, amb un cost de 15 euros, i a les 11:45h serà l’audició amb la cobla de la Ciutat de Terrassa. Per a la venda de tiquets per l’esmorzar, informació de com arribar-hi o qualsevol consulta: al CEP, carrer Sant Josep, 20, tel. 93 385 99 41, de dilluns a dijous de 19 a 21h i Isabel al tel. 666 086 246.

El mateix diumenge, els Laietans de Gramenet celebren el seu  aniversari, commemorant el bateig que es va fer a la plaça de la Vila d’aquesta nova colla castellera. La festa es portarà a terme, com és ja tradició, a la plaça Pau Casals a partir de les 12h, on trobarem, acompanyant els Laietans, els Castellers del Prat, els Castellers de l’Adroc i els Vailets de Gelida.

S'ha suspsès, per aquest dissabte a les 20:30h es farà el concert d’estiu Orfeó Tanit, a l’Esglèsia Major i dirigit per Àngel Villagrasa. El cost del concert anirà en funció del grau de satisfacció dels assistents, qui podran pagar el que considerin oportú després de l’actuació.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: