Skip to main content

El Draft perd l’oportunitat i el CBSC es cobra la revenja

  • Toni Salvador

Els darrers resultats dels principals equips colomencs de bàsquet mantindran la lliga interessant fins l’últim moment. La derrota del Draft Gramenet contra el CEJ L’Hospitalet la setmana passada (59-47) i els resultats del grup 1 de la Copa Catalunya masculina, malgrat la victòria del CB Santa Coloma contra l‘AE Minguella (92-78) mantindran en suspens a les aficions groga i vermella.

El Draft depèn de si mateix

La temporada d’ensomni del Draft no ha pogut acabar de la manera més tranquil·la, però pot continuar fent-ho de la manera més dolça. La derrota contra les hospitaletenques, rivals directes en segona posició, les obligarà a guanyar les darreres dues jornada, ja que tot i el partit d’avantatge que mantenen, la cruenta derrota va fer-les perdre el bàsquet average.

Així doncs, hauran de competir dues finals si volen fer-se amb la primera posició i gaudir-ne de les avantatges que ofereix de cara a la fase d’ascens a LF2. Aquest cap de setmana tindran la primera prova a casa contra el Femení Sant Adrià, conjunt a qui ja van guanyar en l’anada però que pot donar-les un ensurt, ja que es juguen la possibilitat (tot i que mínima) de poder guanyar un tiquet cap a les fases.

El partit es jugarà aquest dissabte al pavelló de La Bastida a les 17.45 hores, afortunadament, al seu camp habitual, però només després del canvi d’última hora del PSC, que finalment celebrarà el seu acte de campanya al Teatre Sagarra per la decisió del president del Govern, Pedro Sánchez, de no assistir-hi.

El CBSC, partit a partit contra el descens

Per part del CBSC, l’eufòria de la victòria en el derbi contra el Minguella després d’haver perdut a l’anada per més de 30 punts va durar-los poc. La també inesperada victòria de l’ADEPAF, equip que marca el descens en ser el quart classificat per la cua, contra l’Argentona obligarà als d’Alberto Torres a jugar-se les garrofes cada partit.

Així doncs, l’odissea colomenca dels pròxims tres partits començarà aquest diumenge amb una expedició a Girona per enfrontar-se als cuers, matemàticament descendits. Afortunadament, l’experiència del CBSC aquesta temporada de segur no els farà confiar-se, ja que saben que començar la gesta amb una victòria fàcil els donarà aire per arribar tranquils al del camí, on es trobaran amb el temut ADEPAF i, finalment, amb el Maristes Ademar.

El partit, després d’un canvi d’horari sobtat per part del local, es jugarà finalment el mateix diumenge 28 al pavelló Ramon Sitja (Dr. Antic Roca, s/n), tot i que a les 16.00 en comptes de les 12.30 hores.